Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Luna Lovekiva

28.08.2010 21:20
Maanantai: Kun aamulla heräsin en malttanut odottaa päivän ensimmäistä tuntia. Se tunti oli loitsut. Me harjoiteltiin Alohomora-loitsua. Minä osasin sen jo hyvin koska olin harjoitellut sitä. Sitten oli Taikakausien historiaa. Melkein nukahdin. Tai oikeastaan minä nukahdin. Sitten oli huispausmatsi Rohkelikko vastaan Luihuinen. Kannustin tietty Rohkelikkoja. Ja Rohkelikko voitti. Sen jälkeen olin Ginnyn kanssa. Sitten Malfoy, Crabbe ja Goyle kävelivät meitä vastaan ja alkoi ilkkua meille. Onneksi Lipetit kaveli ohi ja Luihuinen menetti kymmenen pistettä. Sitten kun Lipetit oli lähtenyt Malfoy kävi käsiksi meihin mutta nyt McGarmiva käveli ohi ja Luihuinen menetti tälläkertaa sataviisikymmentä pistettä. Sitten oli liemitunti. Liemitunnilla me tehtiin lemmenjuomaa. Minulla meni tosihyvin mutta silti Kalkaros sanoi liemeäni hirveäksi ja vähenti Korpinkynneltä viisi pistettä minun (mukamas)hirvestä liemestä. Luihuinen sai taas kymmenen pistettä lisää.

Nimi: Hermione Granger

08.05.2010 15:10
Jatkoa edelliselle.
Kun juoksin tyttöjenmakuusaliin tapasin Parvatin. "Älä sano mitään,minä sanoin. "Kyllä tajusin!
Menin pukemaan vaatteet päälleni ja harjasin hiukseni. Sitten menin takaisin oleskeluhuoneeseen. Ginny, Harry ja Ron odottivat minua. "Mitä tuo oli olevinaan, Ron huusi. "Sinun ei pitänyt kertoa kenellekään, varsinkaan Ginnylle. Harrykin tietää.
Menimme hiljaisuuden vallitessa suureen saliin syömään aamupalaa. "Tänään on huispausmatsi, Ginny sanoi Harrylle. "Se päätettiin kuulemma tupien johtajien kesken eilen illalla.
"Jaa, no me olemmekin valmiita, Harry sanoi. "Ketä vastaan me pelataan?
"Luihuista, Ginni sanoi. "Se matsi on iltapäivällä kahdelta.
Hermione, voitko levittää tietoa että huispausmatsi Rohkelikko-Luihuinen on tänään iltapäivällä kahdelta huispaus-stadionilla.
"Oukki doukki, minä sanoin ja rupesin huutamaan: "Huispausmatsi Rohkelikko-LUihuinen on tänään iltapäivällä kahdelta huispaus-stadionilla!
"Kaikki taisivat kuulla, minä sanoin vähän ajan päästä.
"No, ainakin aikaa säästyi, Harry sanoi.
Loppu päivä oli tosi hauska. Rohkelikko voitti Luihuisen. Siitä pistettiin hirmu isot juhlat pystyyn. Ron ja minä kerettiin antaa toisillemme pitkän suudelman. Illalla kun juhlat olivat ohi minä menin nukkumaan, ja nukahdin varsin pian. Loppu.

Nimi: Hermione Granger
Kotisivut: http://Google/

08.05.2010 14:30
Tänään heräsin tosi aikaisin aamulla. Mutta vaan oleskeluhuoneesta. Ron oli vieressäni sohvalla istumassa ja minä nojasin häneen. Nousin äkkiä ylös kun Harry tuli makuusalista. "Oletko sinä nukkunut täällä,Harry kysyi.
"Olen,minä sanoin reippaasti ja lähdin tyttöjenmakuusalia päin. Matkalla sinne minä tapasin Ginnyn. "Sinäpä näytät oudolta, Ginny sanoi tutkaillen minua.
"Joo, nukahdin eilen oleskeluhuoneessa Ronin syliin,kun Harry lähti. Hups! Pitää mennä. Loppu.

Nimi: CHO

09.12.2009 18:57
TÄNÄÄN AAMULLA OLI HYVIN KIRKAS PÄIVÄ JA AJATTELIN MENNÄ ULOS AAMULLA ENNEN KUIN MUUT HERÄISIVÄT. ULKONA TAPASIN PROFESSORI PUNURMION, JOKA HAISKAHTI VAHVASTI SHERRYLTÄ HÄN PUHUI JOSTAIN KORTEISTA.SEN JÄLKEEN MENIN SYÖMÄÄN. SITTEN SAI LUVAN LÄHTEÄ TYLYAHOON SIELLÄ MENIN KOLMEEN LUUDAN VARTEEN JUOMAAN KERMAKALJAN SEN JÄLKEEN LÄHDIN LINNAAN

Nimi: Hermione

23.08.2008 09:11
Tänään heräsin hirveään meluun. Menin makuusalini ovelle ja tapasin Ginnyn. Mietimme mitä ihmettä melu oli, joten lähdimme katsomaan alas oleskeluhuoneeseen. Se ei ollut Ron ei Harry eikä kukaan muu sieltä. Sitten meille selvisi että lihava leidi oli läksyttänyt Malfoyta kun tämä oli yrittänyt tunkeutua torniimme. No sitten lähdimme Ginnyn kanssa aamupalalle. Sen jälkeen oli lupa lähteä tylyahoon. Menimme ensin Tylyahossa Hunaja herttuaan. Ostimme sieltä vaikka mitä. Sitten menimme Sekon pilapuotiin, en ostanut mitään. Sitten poikkesimme kolmeen luudan varteen. Sieltä lähdimme linnaan.

Vastaus:

Saat 100$;):)

Nimi: Hermione

10.08.2008 13:59
Tänään heräsin kahdeksalta. Pistin vaatteet päälle ja lähdin oleskeluhuoneeseen. Siellä tapasin Harryn, Ginnyn ja Ronin. Heillä oli päällä tulenpunaiset huispauskaavut ja Harryllä oli tulisalama, Ginnyllä oli puhtolakaisu seiska samoin Ronilla. Lähdimme aamiaiselle. Söimme hyvin. Sitten lähdimme huispausstadionille. Saatoin Harryn,Ginnyn ja Roni pukuhuoneen ovelle ja lähdin itse katsomoon. Sitten pelialkoi, Matami Huiskin vihellyksestä. Angrlina otti kaadon ja syötti Ginnylle. Puuskupuhirn pitäjä ei mahtanut mitään Ginnyn maalille. Sitten peli jatkui, Angelina teki yhden maalin ja Katiekin teki. Ginny teki ainakin viisi maaliaja Angelina kolme ja Katie kaksi.Puuskupuh teki viisi maalia. Harryllä ja puuskupuhien etsiällä oli tiukka taisto mutta Harry voitti se joten rohkelikko voitti! Menimme huispausstadionillta suoraan syömään. Sieltä minä ja Ginny lähdimme kyökkipuun varjoon. Oli nimittäin hirveä helle. Käväisimme jossan vaihessa hakemassa kirjat, luimme niitä vaikka kuinka kauan. No sitten menimme illaliselle. Sieltä lähdimme oleskeluhuoneeseen. Siellä oli aikamoiset pirskeet menossa rohkelikon joukkueelle.Juhlimme yöhön asti kunnes McGarmiwa tuli ja keskeytti juhla. Minä ja Ginny livahdimme makuusaleihimme juuri ja juuri ennen McGarmiwan tuloa. Sitten vaihdoin pyjaman ja rupesin nukkumaan.

Vastaus:

:)

Nimi: Hermione

04.08.2008 14:52
Tänään heräsin kuudelta. Puin vaatteet päälleni ja lähdin oleskeluhuoneeseen. Siellä ei ollut ketään. Luin kirjaa ja odotin Ronia ja Harryä. Vihdoinkin he tulivat. Kello oli jo puoli yhdeksän! Sitten menimme aamupalalle. Minulle tuli päivän profeetta. Siinä ei ollut mitään kiinnostavaa. Sitten riensin riimujen kaksoistunnille. Sain läksystä U:n. Läksyssä piti käsitellä noiduttuja riimuja. Tänään käsittelimme pahn pahinta riimua mitä ei oltu koskaan löydetty! Sitten riimujen jälkeen oli pimeyden voimilta suojautumista. Käsittelimme pimeyden voimien tuhoa. Saimme läksyksi kertoa siitä. Sitten menin päivälliselle. Sieltä kiiruhdimme muodon muutoksiin. Harjoittelimme eläimen muuttamista soittorasiaksi.Sitten menin yrtti tietoon. Vaihdoimme alruunoita ruukkuihin. Verso oli hankkinut niitä hurjan paljon. Sitten oli hyppytunti. Menin kirjastoon tekemään läksyt. Sitten menin illalliselle. Sen jälkeen menin oleskeluhuoneeseen ja katselin kun Ginny ja Ron pelasi velhosakkia. Sitten lähdin viimeisten joukossa nukkumaan!

Vastaus:

Saat noista 3 yhteensä 300$.

Nimi: Hermione

24.07.2008 14:14
Tänään ensin menin aamupalalle. Harry ja Ron eivät olleet vielä tulleet. Joten söin puuroa ja join kurpitsamehuaja kiiruhdin numerologiaan. Sain läksystä U:n. Sitten riensin riimuihin. (Harry ja Ron joutuvat kestämään Punurmiota.) Sain läksystä U:n. Tänään käsittelimme noiduttuja riimuja ja niiden seurauksia. Saimme kirjoittaa läksyksi 1 jalan mittaisen tutkielman siitä. Sitten menin päivälliselle. Sen jälkeen riensin taika olentojen hoitoon. Hagrit oli taas hommanut jostain räiskepäisiä sisuliskoja. ( Hihani olisi palanut ellen olisi käyttänyt aquatuliota)Sen jälkeen menin taikakausien historiaa. Harry ja Ron pelasivat hirsi puuta! Käsittelimme maahiskapinoita Binnis paasasi kaksi tuntia. Sitten oli kaksi hyppytuntia. Riensin kirjastoon. (Matami Prilli hengitti niskaani) Sitten menin oleskeluhuoneeseen.

Nimi: Hermione

21.07.2008 20:17
Tänään ensin menin aamiaiselle. Söin puuroa ja join kurpitsamehua. Sitten kiiruhdin riimujen tunnille. Sain läksysä tuttuun tapaan U:n. Tänään käsittelime onnen riimuja. Saime läksyksi kirjoittaa onnen riimunjen käytöstä. Toisella tunnilla luimme samasta aiheesta. Sitten menin pimeyden voimilta suojautumisen tunnille. Käsitelimme pimeyden voimilta nousua ja tuhoa. Saime läksyksi kirjoittaa tutkielman pimeyden voimien noususta. Sitten menin muodon muutosten tunnille. Kertasimme fauna lasitusta. Sitten oli päivällinen. Ruokana oli lihaperunasose laatikkoa. Sitten riensin loitsujen tunnille. Harjoittelime haihtuus loitsua. Sen jälkeen kertasimme hilpeytys loitsua. Sitten riensimme yrttitietoon. Siellä käsittelimme pallomuhkuja. Sitten oli hyppytunti. Tein oleskeluhuoneessa läksyt. Sitten menin kirjastoon lukemaan. Sieltä menin päivälliselle. Törmäsin Ginnyyn portaiden alapäässä, jatkoime yhtä matkaa suureen saliin. Sitten menin oleskeluhuoneeseen. Harry Ron ja Ginny olivat lähdössä huispaus harjoituksiin. Menin katsomaan. En ollut ainoa sillä koko luihuisten joukkue plus Grabbe ja Goyle. Huispaus harjoitusten jälkeen lähdimme linnaan. Siellä Harry ja Ron rupesivat pelaamaan velhosakkia. Minä ja Ginny luimme. Sitten lähdimme nukkumaan.

Nimi: Ginny

18.07.2008 13:32
Tänään heräsin Rohkelikko tornissa kun kuulin kirkunaa. se oli Ron joka oli nähnyt hämähäkkejä. Hermionekin oli jo herännyt. Menin makuusaliin ja pakkasin koululaukkuuni kirjat. Sen jälkeen menin aamiaiselle. Söin muroja ja sitten menin tunnille joka oli taikakausien historiaa. Luimme pimeyden voimien noususta ja tuhosta vaikka se kuuluukin pimeyden voimilta suojautumiseen. Sitten mentiin Kalkaroksen tunnille joka oli kaamea. luimme koko tunnin ja päätäni alkoi jo särkeä... Hermione varmaan olisi halunnut lukea lisää mutta minä en!!!! Sitten mentiin tylyahoon. Kävin ensin sekolla ja ostin sontapommeja ja rähäjdysjuttuja. Sen jälkeen mentiin hunajahettuaan. Ostin erilaisia suklaita ja toffeita. Sain ilmaiseksi tikkarin koska kaikki sai jotka kävi siellä. Sen jälkeen menin kolmeen luudanvarteen kurpitsa mehulle jotka harry tarjosi. Ei ainakaan mennyt rahaa!! Sen jälkeen menimme takaisi linnaan koska tylsittyttää olla aina tylyahossa koska joka tiistai ja perjantai!!! Menin loitsujen tunnille jo etuajassa koska ei ollut muutakaan tekemistä. Sillä loitsujen tunnilla pelasimme pelejä. esim. velhosakkia. Percy sanoi että hän oli voittanut kaikki paitsi luulen että hän vain kerskuu. Sen jälkeen menin pimeyden voimilta suojautumiseen. Harjoittelimme naurrettavusloitsua. Tein möröstäni muffinsin koska ei tullut muuta päähän. Sen jälkeen menin taikakausien historian tunnille. En voinut mitään vaan nukahdin. no... Sitten menin muodonmuutoksiin. Harjoittelimme siilin muuttamista neulatyynyksi. sen jälkeen tein läksyt menin illalliselle ja nukkumaan. Ja ps. hermione en halua läksykalenteria sitten joululahjaksi!

Vastaus:

Oukki doukki saat 200$

Nimi: Ginny

17.07.2008 15:50
Hei! Jos joku ihmettelee miten minulle on tullut tänä päivänä versiosta niin paljon vaikka ei lue niin painoin vahhingossa että poista! Pahoittelen virhettä! Torstai aamu: Miten voi olla totta että sulkakynäni hävisi juuri nyt kun edessä on kalkaroksen kirjoitustunti ajatteli ääneen Angelina. Autoin häntä etsimään sitä ja sen jälkeen menin aamiaiselle. Söin kaksi annosta muroja ja kaksi sämpylää. Sen jälkeen juoksin (vaikkei saanut mutta ei näkynyt oopettajia) muodonmuutosten tunnille. Harjoittelimme korpun muuttamista korpiksi. Sain U:n. Sen jälkeen oli hyppytunti jolloin autoin Ronia läksyjen kanssa. (hän ei päässyt edelleenkään perille). Sen jälkeen autoin Harrya koska Hermione auttoi Ronia. Sen jälkeen menin Pimeydenvoimiltasuojautumiseen. Harjoittelimme poistujo taikaa. Sain U:n. lopun tunnista harjoittelimme myös piennennous taikaa. sitten sain kuulla että matami huiski on sairastunut eikä hänelle löydetty sijaista joten Harry piti tunnin McGamiwan valvonnassa. Ikävä kyllä hän ei saanut ottaa pisteitä pois eikä antaa. (siis harry) Sen jälkeen menin oleskeluhuoneeseen tekemään läksyt. Kalkaroksen eilisen tutkielman sain tehtyä nipin napin. Sitten menin loitsujen tunnille. Harjoittelimme Lukkius luikkiusta koska kaikki eivät vielä osanneet sitä. Ron pelkäsi hämähäkkiään ihan hullusti. (Hermione kertoi) Sen jälkeen menin Riimujen tunnille. Luimme kertomusta ja piirsimme riimuja. Sen jälkeen menin illalliselle ja nukkumaan.


Vastaus:

Saat 100$

Nimi: Hermione

16.07.2008 19:45
Tänään ekat tunnit oli muodon muutosta. Harjoittelimme eläimen muuttamiata korurasiaksi. Onnistui kolmanella yrityksellä. Sitten oli riimuja. Sainläksystä U:n. Käsittelimme rauhan riimuja. Sitten oli lentämistä. Harjoittelimme siepin nappaamista. Loppu tunnista harjoittelimme ryhmyn lyöntiä. Sitten oli kaksoistunti pimeyden voimilta suojautumista. Sain läksystä U:n. Sitten kun läksyt oli jaettu niin kertasimme tainnututaikaa. Seuraavalla tunnilla luimme. Sitten oli hyppytunti. Menin kirjastoon lukemaan ja tekemään läksyjä. Sitten menin illalliselle. Söin kovalla kiireellä koska minun piti mennä takaisin kirjastoon. Koska minulla oli tosi hyvä kirja kesken. Matami prilli (kirjaston hoitaja) hengitti niskaan koko ajan. Hän nimittäin vahti kirjojaan. Sitten menin oleskeluhuoneeseen. Juttelin Ginnyn kanssa ja rapsuttelin Koukkujalkaa. Sitten kaivoin kiintoisan kirjani esille ja rupesin lukemaan. Sitten kun olin lukenut vähän aikaa menin makuusaliin ja rupesin nukumaan.

Vastaus:

Saat 50$

Nimi: Hermione

15.07.2008 12:45
Tänään eka tunti oli pimeyden voimilta suojautumista. Kertasimme karkotaseet loitsua. Loppussa tuntia harjoittelimme vielä mörön kanssa naurrettavus loitsua. Läksyksi saimme yhden jalan mittaisen tutkielman naurrettavus loitsusta. Sitten oli liemiä. Viimeistelimme lemmen juoman ja aloimme valmistaa kutistusjuomaa. Sitä testattaisiin Nevillen Trevoriin. Sitten oli numeorologiaa. Sain läksystä U:n. Sitten mentiin tylyahoon. Ihan ensimmäiseksi kävimme ostamassa tusinan pergaentteja sitten menimme hunajaherttuaan. Ostin suklaasammakoita. Ginnykin osti suklaasammakoita. Sitten menimme sekon pilapuotiin. Sen jälkeen menimme kolmeen luudan vartee juomaan kermakaljaa. Sitten menimme takaisin linnaan. Oli yrttitietoa. Purkitimme lohikäärmeen mätää. (yöäk) Sitä oli kaksoistunti. Sitten oli hyppytunti. Menin kirjastoon tekemään läksyt. Sitten menin suoraan illalliselle. Sitten oleskeluhuoneeseen. Katselin kun Harry ja Ron pelasi räjähtävää näpäytystä. Sitten menin nukkumaan.

Vastaus:

Panen suoraan.

Nimi: Ginny

14.07.2008 15:57
Kirjoitan nyt 2 päivän koska eilen oli ukkosta.Sunnnuntai: Ensin menin aamiaiselle. Sen jälkeen menin huispausstadionille. Pelasin Ronin ja Harryn kanssa huispausta. Voitin todella vähällä erolla. (150 vastaan 160 koska harry nappasi siepin ja ron taas oli ihan muissa maailmoissa.) Sen jälkeen sai käydä tylyahossa. kävin siellä lunan ja hermionen kanssa. periaatteessa vain kävimme kolmessa luudanvarressa ja juttelimme niitä näitä. Sitten menimme takaisin linnaan ja teimme kalkaroksen läksyn. (15 jalkaa!!!) Kun saimme sen tehtyä menimme jo illalliselle. söin ihanaa kastiketta pottujen kera. sen jälkeen menin nukkumaan. Maanantai: Ensin menin aamiaiselle. Sen jälkeen menin pakkaamaan kirjat. Sitten kiiruhdin loitsujen tunnille. Harjoittelimme Lukkius loikkius loitsua. karkotin hämähäkkini erinomaisesti. Ansaitsin 10 pistettä rohkelikolle. Sen jälkeen menin riimujen tunnille. Sain läksyistä U:n. Istuimme Lunan kanssa luokan eturivissä. Luimme kertomusta. Sen jälkeen suorastaan liisin lentämisen tunnille. Lensimme nyt etsijän paikkaa. sain 10 pistettä ja harry sanoi että hän sai 15 paitsi senhän ymmärtää koska hän on huippu. Sen jälkeen menin taikakausien historian tunnille. Pelasimme lavenderin kanssa hirsipuuta. Voitin lavenderin. sen jälkeen menin toiselle loisujen tunnille. Kertasimme sipiirdium lentiusaa. Sain myöhäiseksi sysnttärilahjaksi (Tonksilta) huispaus kijoja 5 kappaletta. Sain mös Siriukselta veitsen joka pitäisi antaa harrylle ja itselleni sain ilmiskoopin. Sitten menin pvs tunnille. sain läksyistä U:n. teoria meni mielestäni vähän huonommin vaikka sainkin suojeliuksen tehtyä. Sen jälkeen oli hyppytunti jolloin autoin lunaa etsimään hänen sulkakyniään. selvisi että sen takana oli murjottava myrtti. kalkaros sattui paikalle ja otti minulta 5 pistettä pois. sen jälkeen tein läksyt ja menin nukkumaan.

Vastaus:

Saat 400$

Nimi: Hermione

12.07.2008 16:14
Tänään menin ensin aamiaiselle. Sine tuli päivän profetta Siinä ei ollut mitään kiinnostavaa. Tänään sai käydä tylyahossa koska on viikonloppu. Menin Ginnyn kanssa tylyahoon koska Harry ja Ron eivät haluneet tulla. Kiertelimme vaan. Poikkesimme lopuksi kolmeen luudan varteen ja lähdimme takaisin linnaan. Siellä haimme oleskeluhuoneesta kirjamme ja menimme kyökkipuun varjoon lukemaan. Sitten menimme päivälliselle. Sitten menime taas lukemaan. Sitten Ginny Harry ja Ron menivät pelaamaan huspausta koska kenttä oli vapaa. Minä katselin van. Sitten Fred ja George tulivat ja yhtyivät peliin. Sitten menimme illalliselle. Sen jälkeen menin kirjastoon tekemään läksyjä. Sieltä menin suoraan nukkumaan.

Vastaus:

Saat 500$ Noista yhteensä

Nimi: Hermione

11.07.2008 17:59
Tännän ekana oli lienten kaksoistunti. Sain läksystä U:n. Vamistimme lemenjuomaa (vaikka se on kiellettyä) Toisella tunnilla Kalkaros pakotti lukemaan koko tunnin lemmen juoman vaikutuksista ja sivuoireista. Sitten onneksi päästiin tylyahoon. No ensin mentiin sekon pilapuotiin olin vain mukana. Sitten menimme ostamaan uusia sulkäkyniä ja musteita. Sitten kävimme hunajaherttuassa. Ostin toffeeta kolmea eri makua. Sitten käytiin rääkyvällä röttelöllä. Sitten pikkesime kolmeen luudanvarteen kemakaljalle. Sillä tapasimme Lunan ja Nevillen. Juttelime vähän aikaa ja lähdimme yhtä matkaa linnaan päivälliselle. Päivällisen jälkeen lähdimme taika olentojen hoidon tunnille. Kertasimme hevoskotkien lähestymistä ja harjoittelimme sitä. Sitten oli lotsujen kaksoistunti. Kertasimme aquatuliota ja alohomoraa. Sain myös läksystä U:n. Sitten oli pimeyden voimilta suojautumista. KLertasimme kirskuristajia Lupin oli tuonut taas sellaisen akvaarioon. Sitten luimme ja saime läksyksi tutkielman kirskuristajista. Sitten menin oleskeluhuoneeseen tein läksyt ja lun kolme tuntia. Sitten menin illalliselle. Kun tulin takaisin luin taas kolme tuntia ja siten menin nukkumaan.

Nimi: Hermione

10.07.2008 12:23
Tänään eka tunti oli numerologiaa. Sain läksystä U:n. Olin luokan ainut joka sai U:n. Sitten oli riimuja sain taas U:n. Käsittelimme pahan riimuja käänsimme myös riimuja. Sitten oli taikaolentojen hoitoa. Käsittelimme poukoroijia. Ansaitsin 10 pistettä rohkelikolee koska tiesin mitä neon. Läksyksi piti piirtää poukkoroija. Ja nimetä sen ruumin osat. Sitten menin päivälliselle. Sen jälkeen oli kaksoistunti taikakausien historiaa. (Voi itku totesi ron) Käsittelimme molemmat tunnit maahissotia olin ainoa joka pystyi keskittymään. Sitten oli kaksi hyppytuntia tein läksyt ja luin kirjaa. Sitten menin illalliselle. Sen jälkeen menin makuusaliin ja rupesin nukkumaan

Nimi: Hermione

09.07.2008 18:01
Tänään ekat tunnit oli muodon muutosta. Harjoittelin katoutusta jo kissan kanssa. (Ron ja Harry olivat vasta korpissa) McGarmiwa antoi läksyksi yhden jalan mittaisen tutkielman katoutus taijasta. Sitten oli riimuja. Sain läksystäni U:n. Käsittelimme hyvän riimuja ensi kerralla käsittelemme pahan riimuja. Lopun tuntia luvimme riimu kirjaa. Sitten oli lentämisen teoriaa. Käsittelimme siepin ominaisuuksia. Harry oli paras. Malfoy ei osannut vastata yhteenkään kysymykseen oikein. suojautumista. Sain läksystä U:n samoin Harry. Kertasimme karkotaseet loitsua. Lopun tuntia luvimme sen käytöstä ja hyödystä. Sitten menin päivälliselle. Sen jäkeen oli toinen tunti pimeyden voimilta suojautumista. Kertasimme tainnutu taikaa. Osaan sen jo aika hyvin. Kukaan ei osaa yhtä hyvin kuin Harry.Sitten oli hyppytunti. Pelasin vähän aikaa velhosakkia ja lähdin kirjastoon tekemään läksyjäni. Sieltä menin suoraan illalliselle. Sitten kävin vessassa ja menin takaisin kirjastoon lukemaan. Sitten kun tulin oleskelu huoneeseen tapasin Ginnyn. Hän oli menossa kyökkipuulle lukemaan. Lupasin mennä mukaan kunhan olin vienyt koululaukkuni. Ginny luki huispaus kirjaa ja minä luvin riimujen kirjaa. Sitten kun kello oli kahdeksan lähdimme takaisin linnaan. Saimme olla yhdeksään asti ulkona. Sitten menimme oleskeluhuoneeseen siellä oli hirveä melu koska Fred ja George olivat taas keksineet jotain. Sitten menin makuusaliin rapsuttelin vähän aikaa Koukkujalkaa ja vaihdoin pyjaman pälle. Koukkujalka käpertyi jalko päähäni. Vedin pylvässängyn verhot kiinni ja rupesin nukkumaan.

Vastaus:

Saat 100$ ja ei tarvitse niin yksityiskohtaisesti että ´´kävin vessassa´´

Nimi: Ginny

09.07.2008 11:40
Jatkuu...Sitten oli pvs:sää. Harjoittelimme tainnutus taikaa. Sitten oli lentämistä. Piirsimme työmme valmiiksi.Sen jälkeen oli hyppytunti. Menin kyökkipuun varjoon. katselin kun harry ja ron juoksivat kilpaa. Ei muuten ronia saisi juoksemaan elleivät he olisi kaljuunan lyöneet vetoa. paitsi kun he lähestyivät niin minun oli pakko tehdä varjelum koska niin lähellä he jo olivat. Paitsi kun he hidastivat niin poistin varjelumini. He sanoivat että oli vain 2 minuuttia loitsujen tunnin alkuun. niin tosiaan oli. Nappasin koululaukkuni ja menin loitsujen tunnille. olin vähän
ennen kuin lipetit saapui. hajoittelimme ruukkuja sillä tunnilla koska harjoittelimme hajothus loitsua. sen jälkeen kiirehdin riimujen tunnille. Sen jälkeen menin oleskeluhouneeseen tekemään läksyt. sain tehtyä ne vasta kun illallinen oli jo puoli välissä. Menin illalliselle ja söin todella nopeasti. siten hoidin kutka jr. 2 ja kääpiöpalluraani. Sen jälkeen menin nukkumaan.
Perjantai: Ensin oli taikakausien historiaa. Pysyin nipin napin hereillä. Käsittelimme sitä tavallista maahiskapinaa. Sen jälkeen oli liemien tunti. Koska harryn ja ronin lukujärjestyksessä oli myös liemiä kalkaros raivosi meille kolmelle. Nimittäin Harry oli napannut siepin Ron torjui melkein kaikki ja minä tein melkein kaikki maalit. Jatkoimme monijuomaliemen tekoa. Sen jälkeen menimme tylyahoon. kävin hunaja herttuassa lunan kanssa. ostimme erimakuisia tikkareita ja suklaata. Sen jälkeen menimme sekolle. Ostin sontapommeja ja räjähteitä. Sen jälkeen menimme kolmeenluudanvarteen. ron katseli edelleen matami rosmetaa. ostimme kurpitsa mehua 2 pullolista. Sen jälkeen menimme sianpään yläkertaan tervehtimään Abia. Sen jälkeen menime takaisin linnaan. Siellä odotti kaamea yllätys! Kun meillä olisi pitänyt olla loitsuja niin meillä onkin liemiä koska lipetit sairastui tylyahossa. Sillä liemien tunnilla luimme monijuoma liemestä. sen jälkeen oli suorastaan ihana pimeyden voimilta suojautumisen tunti.
Harjoittelimme naurrettavus loitsun. Sen jälkeen oli taas taikakausien historian tunti. luimme tylypahkan historiikkia. sen jälkeen oli muodon muutosta. harjoittelimme korpin katoutus taikaa. sen jälkeen menin illalliselle ja nukkumaan.
Lauantai: ihanaa, lauantai totesi ron. menin järvelle uimaan tonksilta saadussa uimapuvussa. Siinä oli ihana hiekkaranta. houkuttelin lavenderinkin uimaan. Parvati oli Padman kanssa koska he eivät oikein kerkiä olla yhdessä kun he ovat eri tuvassa.Lavender löysi uimasssa jättikiven järven pohjassa josta hypimme. Saatoin jopa nähdä jättiläis kalmarin. Käytiin myös tylyahossa. Ostin hunaja herttuasta suklaata oman painoni verran koska olin voittanut arpajaiset. sain myös ottaa ilmaiseksi tikkareita. loppu

Vastaus:

Guudi Buudi. Saat näistä 2 yhteensä 600 koska sinähän oli neljän päivän.

Nimi: Ginny

09.07.2008 10:31
Kirjoitan nyt 4 päivän koska menen sellaiseen paikkaan jossa ei ole internet yhteyttä. Keskiviikko: menin ensin aamiaiselle. söin leipää, mandariinia ja muroja maidon kera. Sitten menin takaisin oleskeluhuoneeseen ja pakkasin koululaukkuni. Sitten menin taikakausien historian tunnille. Tänään (ihme kyllä) pysyin hereillä. Luimme nimittäin koko tunnin pimeyden voimien noususta ja tuhosta.(Vaikka se kuuluukin pimeyden voimilta suojautumiseen.)
Sitten oli mitä kauhein liemien tunti. Kalkaros haukkui huispaus joukkuettamme (eli periaatteessa vain minua koska olin ainut siinä luokassa joka pelasi Rohkelikon huispaus joukkueessa.). Aloittelimme monijuomaliemen valmistumista. Siihenhän menee kuukausi. kunpa ensi vuonna (vähintään) Kalkaros saisi potkut. Kamalan liemien tunnin jälkeen oli riimuja. Luimme kertomusta. Sitten oli hyppytunti. juttelin lunan kanssa siitä liemien tunnista ja päätimme mennä sanomaan siitä Dumbledorelle. Hän sanoi että sanoo siitä kalkarokselle ja tekee häneen ehkä muutaman taikuustempun. Sitten oli iihana lentämisen tunti. lensimme kokkoajan vapaasti. Matami huiski nimittäin katsoi lentämisen taitoamme. sain U:n. harry sanoi että hänkin oli saanut U:n ja ron O:n. Sitten oli toinen hyppytunti joten menin lentämään koska siellä ei ollut muita kuin pieni kakkosluokkalainen rykelmä. Sen jälkeen kävin hakemassa oleskelu huoneesta (menin ikkunan luo lentämällä ja sanoin lavenderille että jos hän antaisi koulureppuni niin hän saisi kaljuunan ja vielä 2 jos ei kertoisi tästä kenelekkään. Hän lupasi olla kertomatta. Sitten kiihdytin tulisalamani kohti huispaus satdionia. oli nimittäin lentämisen teorian tunti. piisimme kaadon, ryhmyt ja siepin oikeassa koossa isolle paperille. Sen jälkeen menin oleskeluhuoneeseen tekemään läsyt eli vain kalkaroksen 13 jalan mittaisen tutkielman monijuomaliemestä. kun se oli tehty kello oli jo niin paljon että piti mennä illalliselle. söin oikein hyvää makaronilaatikkoa. sen jälkeen menin makuusaliin. harjasin ja ruokin kutka jr. 2 ja kääpiöpalluran.sen jälkeen panin pyjaman päälle ja rupesin nukkumaan. Torstai: heräsin. sen jälkeen menin aamiaiselle. söin 2 annosta muroja maidolla. sen jälkeen menin takaisin oleskelu huoneeseen ja pakkasin kirjat koululaukkuuni(jossa oli muuten ihanan kissan kuva.)Sen jälkeen lähdin muodon muutosten tunnille. harjoittelimme eläimen katoutusta. Kutka hävisi 3 yrityksellä koska oli niin pieni. Mcgarmiwa antoi minun ansiostani 10 pistettä Rohkelokolle. hän taas sai sen esiin. hän sanoi että ensi kerralla harjoiteltaisiin takaisin muuttamista näkyväksi.sen jälkeen oli hyppytunti jolloin autoin Lunaa etsimään koululaukkuaan.(onneksi se löytyi.) sen takana oli pansy parkinsson. McGarmiwa antoi 10 pistettä minulle ja otti luihuiselta pois 50. en jaksa nyt kirjoittaa...

Nimi: Ginny

08.07.2008 14:38
Tänään kirjoitan myös eilisen. Maanantai...Mitä tylsin, totesi Ron.
Pakkasin koululaukkuuni loitsujen riimujen lentämisen taikakausien historian ja pimeyden voimilta suojautumisen kirjat. Sitten lähdin aamiaiselle. Söin muroja maidon kera. Sitten menin loitsujen tunnille. harjoittelimme aquatuliota. Sitten menin riimujen tunnille. luimme kertomusta joka kertoi kolmesta veljestä ja kuolemasta(Mutta tietysti riimuina. Sitten oli lentämistä Jipiiiii! (plääh, teoriaa) harjoittelimme jahtaajan tehtäviä. Sehän on helppoa koska olen itsekkin jahtaaja. Sitten oli taikakausien historiaa. Tein itseeni taian jolla pysyn varmasti hereillä. käsittelimme maahis sotia. Sitten oli taas loitsuja. Harjoittelimme sillä tunnilla menejo ja tulejo loitsuja. sitten oli pimeyden voimilta suojautumista. Harjoitellimme tainnutus taikaa. Tainnutin Grabben 5 sekunnissa. sitten oli hyppytunti jolloin luin huispaus kirjaa. sitten menin illalliselle. sen jälkeen tein läksyt. sen jälkeen menin nukkumaan kunhan olin ensin ruokkinut kutka jr. 2 ja kääpiöpalluran. Sitten tiistai. Ensin oli pimeyden voimilta suojautumista. harjoittelimme estousta. Sitten oli muodonmuutosta. harjoittelimme fauna lasitusta. Sitten oli loitsuja. Harjoittelimme sipiirdium lentiusaa. Sitten mentiin tylyahoon. kävimme Sekolla, kolmessa luudanvarressa kuumaalla kermakaljalla sian päässä tervehtimässä aberfhortia ja rääkyän röttelön lähellä. käytiin myös hunaja herttuassa. sitten mentiin takaisin linnalle. Siellä oli kaamea lienten tunti. Harjoittelimme lemmenjuoman valmistumista. (vaikka se on kiellettyä) Sitten oli 2 hyppy tuntia joiden aikana pelasin velhosakkia ronin kanssa. sitten menin illalliselle ja nukkumaan.

Vastaus:

Panen suoraan.

Nimi: Hermione

08.07.2008 14:05
Tänään eka tunti oli pimeyden voimilta suojautumista. Sain läksystä U:n. Käytännössä kertasimme estousta sain taas Ronin parikseni. Sitten liemien tunti mitä kamalin (luihuiosten mielestä paras) Ensin luvimme monijuoma liemen käytöstä sitten Kalkaros pakotti valmistamaan sitä vaikka se on kielletty! (olen valmistanut sitä viime viikolla Ginnyn kanssa.) Saimme läksyksi kaksi pergamentti rullaa kuukivestä. Sitten oli numerologiaa. Sain läksystä U:n. Sitten mentiin tylyahoon. menimme ensin (siis minä Ginny, Ron ja Harry) Hunajaherttuaan ostimme sieltä erinlaisia suklaita ja muuta hyvää. Seuraava pysäkki sekon pilapuoti. Kietelin vaan Ginnyn kanssa koska Ginnykään ei ostanut mitään koska hänellä oli vielä yksi pussi sonta pommeja jaljellä. Sitten mentiin kuumalle kermakaljalle kolmeen luudan varteen (minä ja Ginny ei käsitetä miten Ron jaksaa toljottaa matami Rosmetaa) Tapasimme siellä myös Lavenderin, Parvatin, Deanin ja Seamusin. Mentiin myös sianpäähän tervehtimään Aberfhorttia. Sitten mentiin takaisin linnaan ja haettiin koululaukut ja rynnätiin yrttitietoon oltiin minuuttia ennen kuin prfessori Veso tuli. Käsittelimme molemmat tunnit alruunoita. Sitten oli hyppytunti. Menin ensin kirjastoon tekemään läksyt. sitten kun olin saanut läksyt tehtyä menin alas illalliselle. Sen jälkeen menin oleskeluhuoneeseen jossa Ginny luki huipaus kirjaa niin kuin aina. Itsekkin rupesin lukemaan Ginnyn antama kirjaa. Sitten menin makuusaliin panin panin pyjaman päälle pedin pylvässängyn verhot kiinni ja rupesin koukkujalan käperyttyä jalkopäähäni nukkumaan.

Vastaus:

Saat 200$

Nimi: Hermione

07.07.2008 17:49
Tänään ekat tunnit oli riimuja. Sain läksystä U:n. Saimme läksyksi yhden jalan mittaisen tutkelman hyvien ja pahojen riimuista. Sen jälkeen oli pimeyden voimilta suojautumista. Sain taas läksystä U:n. Harjoittelimme estous loitsua. (olin Ronin pari) Sitten oli McGarmiwan muodon muutosta. Harjoittelimme korpin katoutusta. Osasin kolmanella yrityksellä. Sitten oli loitsuja Lipetit antoi läksystä U:n. Kertasimme aquatuliota. Joka on hirveän helppo. Läksyksi hän antoi kahden jalan mittaisen tutkelman aquatulion käytöstä. Sitten menin päivälliselle ja tapasin Ginnyn. Päivällisen jälkeen oli yrttitietoa. Käsittelimme lohikäärmeen mahlaa joka lemusi. Sitten oli hyppytunti. Pelasin Ronin kanssa erän velhosakkia ja menin kirjastoon tekemään läksyjä. Menin suoraan kirjastosta vessan kautta illalliselle. Menin Ginnyn kanssa oleskeluhuoneeseen ja juttelimme seuraavasta huispausmatsista. Sitten rupesin lukemaan riimukirjaa jonka Ginny antoi minulle joululahjaksi. Ginny rupesi lukemaan huispauskirjaa. Sitten menin makuusaliin vaihdoin pyjaman ja vedin pylvässängyn verhot kiinni ja rupesin nukkumaan.

Vastaus:

Saat 150$

Nimi: Hermione

06.07.2008 20:21
Tänään on huspausmatsi rohkelikko vastaan puuskupuh. Menin aamiaiselle ja huomasin että Lunalla leijonapäähine. Sitten menin muiden rohkelikkkojen mukana huispauskentän katsomoon. Ginny otti heti kaadon ja syötti Angelinallae joka syötti takaisin ja Ginny teki maalin. Ottelua selosti Lee Jordan. Puuskupuh otti kaadon ja yritti tehdä maalin mutta Ron torjui. Harry etsiskeli sieppiä ja näki sen Hän kiihdytti tulisalaman täyteen vauhtiin ja nappasi siepin. Rohkelikkojen oleskeluhuoneessa pidettiin juhlat. Seuraavana aamuna odotti lahjakasa. Sain Mollyltä violetin jumpperin ja kotitekoista toffeeta. Ginnyltä sain riimu kirjan Ron antoi joka maun rakeita ja Harry Kirjan. Sirius antoi myös kirjan samoin Tonks. Sain muitakin lahjoja.

Vastaus:

Saat 95$

Nimi: Ginny

06.07.2008 19:12
jatkuu... keskellä yötä heräsin poikien makuusalin ovelta. Näin unta että olisin mennyt sanomaan ronille jotain kastanjanruskeasta. varmaan iitä kun hän vihaa sitä ja hän sai sellaisen jumpperin ja hevoskotkan. (minä sain kauniin limen jumpperin jossa oli kirjain G ja W eli Ginny Weasley.) sain myös joululahjaksi omatekoista toffeeta (äidiltä) ja jopa sirius mustalta eli harryn kummisedältä sain oikein hienon kaulaliinan jossa oli feeniks. (harry sanoi että hän oli saanut puukon jolla sai kaikki ovet auki viime syntymäpäpäivänään) sain myös tonksilta lentävän tulisalaman pienoismallin. lupinilta sain uuden pergamentti rullan jossa luki että saisin mennä tylyahoon koska kutka jr. 2 oli jyrsinyt ensimmäisen. sain myös monia muita lahjoja mutta en jaksa kertoa enempää. loppu

Vastaus:

Saat 22$

©2019 Harry Potter - suntuubi.com